De går aldrig af mode, de små monstre fra det gamle Game Boy-spil. De er samleobjekter og spilfigurer og meget mere. Man kan bruge meget god og spændende tid på dette fascinerende univers. Der er vel næppe noget ungt menneske eller barn i Danmark, som ikke på en eller anden måde har stiftet bekendtskab med disse figurer og deres verden. Ja, selv gamle mennesker kender til dem og kan mindst et par af navnene på de små monstre.

Hvis man interesserer sig for Pokemon kort, så ved man også hvor enormt stort udbuddet er. Man ved også hvordan de skal spilles og har måske en lille gruppe venner man spiller sammen med. For Pokemon kort er spændende at samle på og spille med. De bedste Pokemon kort er samlerobjekter og meget mere værdifulde end Black Lotus i MTG. Black lotus ligger pt. på en pris på mere end 48.000 kroner, men der er Pokemon kort, som går for 500.000!

Køb dem online

Hvis du er Pokemon-træner og leder efter nye Pokemon kort, så kan du finde dem online hos Spilforsyningen. Her er både almindelige Pokemon kort og mere sjældne, a la Black Lotus. De sjældne er gode at have som overraskelse og trumf. Kommer Black Lotus op i et spil MTG kort, så bliver der virkelig løftet øjenbryn.

Man kan godt sige at der er visse lighedspunkter mellem Pokemon og MTG. Der er flere Pokemon kort, som minder om Black Lotus i sin kraft. Man kan få gode rollespil op at køre med begge slags kort. Begge universer har taget verden med storm og er helt klart kommet for at blive. Black Lotus og toppen af Pokemon. Det er en verden du kan blive en del af.

Fra Game Boy til spillekort

Pokemon kort er blot en gren af alt det, der findes med Pokemon. Det hele begyndte med et Game Boy spil. Så kom der tv-serie og kort og et hav af andre ting, som gør at vi i dag står med et helt univers, som dagligt fascinerer millioner af mennesker. Vær med og bliv en dygtig Pokemon træner.