Man kan med god ret sige, at hvis hunden er menneskets bedste ven, så er bilen den næstbedste. Vi danskere elsker vores biler, og nyder den frihed, de giver os til at komme frem over alt. Vi bruger bilen, når vi skal til og fra jobbet, aflevere og hente vores børn, tage en tur på shopping i indkøbscenteret, besøge venner eller slægtninge, eller i sommerhuset. Bilen spiller en stor rolle i vores liv. For familien er god plads og komfort vigtige parametre, når vi skal vælge bil.

I en Renault Megane er der plads til hele familien plus al den bagage, man kan tænke sig. En Renault Megane er noget af det mest rummelige og behagelige man kan tænke sig. Og så er det er smuk bil, der oser af overskud. Vi kender alle udtrykket ?familiecontainer?, der ikke altid bruges lige smigrende om visse bilmodeller. En Renault Megane er en familiebil, der ikke på nogen måde bærer præg af container, tværtimod. Og så kommer den med et rigt udstyr, med funktioner, der ikke lader noget tilbage at ønske.

Kør langt på literen

Selvom vi her har at gøre med en forholdsvis stor bil, som har godt med muskler under motorhjelmen, så er der ikke tale om en veritabel benzinsluger. En Renault Megane kører langt på literen i forhold til sin størrelse og kapacitet. Det kan mærkes på det månedlige budget, og så er det godt for klimaet, der ikke skal døje med mere udledning af CO2 end højst nødvendigt. Klimaet er på alles læber, og det har de hørt hos Renault, der gør deres bedste for at reducere udledningen af drivhusgasser.

Køb din Renault hos Hessel

Gennem hessel.dk får man muligheden for at handle bil på nettet. Hessel har mange butikker rundt omkring i Danmark, men man kan altså også besøge dem online. Det giver mulighed for at se på billeder og læse beskrivelser af de mange modeller. Man kan stille spørgsmål via shoppen, hvis der er noget, man gerne vil vide mere om. Om så kan man booke en prøvetur i sin næste bil.