Mange bilister kender til den situation, hvor man sidder ved et veldækket bord, men må takke nej til den gode vin, fordi man skal køre hjem. Det er ærgerligt, da mad og vin hænger for mange uløseligt sammen. Og det er slet ikke det samme med en sodavand som med den gode smag af vin. Den samme situation sidder gravide også i. Man føler sig lidt snydt. Men der er faktisk noget at gøre ved det, da der i vore dage findes særdeles glimrende alternativer uden alkohol.

Det er nok gået manges næse forbi, at alkoholfri vin ikke er, hvad det har været. Før i tiden var alkoholfri vin sjældent noget at råbe hurra for. Men det har ændret sig i de senere år, hvor efterspørgslen på netop denne vare er steget, og vinhusene er begyndt at tage emnet alvorligt. I dag fremstilles der alkoholfri vin, som virkelig smager og holder en meget høj kvalitet. For dig, der ikke har lyst til alkohol, men sætter pris på smagen af god vin, er dette helt sikkert gode nyheder.

Oplevelsen af rigtig vin

Mange bliver både overraskede og forbavsede, når de smager en moderne god alkoholfri vin. Smagen er kraftig og krydret og kan snildt måle sig med andre vine med alkohol. Hvis man helst vil undgå alkohol, og endnu ikke har smagt et godt glas alkoholfri vin, så skulle man tage at give det en chance. Der er virkelig sket meget på dette område i de senere år. Man kan få mange fremragende vine uden alkohol, både røde, hvide, rosé samt mousserende. Og kvaliteten er absolut høj.

Jyllands største vinbutik har dem

Hos supervin.dk kan man finde en hel afdeling med alkoholfri vin. Her kan man gå på opdagelse i sortimentet og finde vine, der smager, i alle genrer. Blot fordi man ikke ønsker alkohol, skal man ikke snydes for et godt glas vin til maden. Eller to, eller tre. Det er jo ingen alkohol i, så man kan bare forsyne sig og nyde det. Og så kan man alligevel køre hjem bagefter, uden at skamme sig.