Det kan være hårdt at gå på arbejde hver dag, hvis man lider af rygsmerter eller smerter i lænden, forårsaget af en forkert kropsholdning. For nogen kan det være decideret invaliderende. Man bliver uoplagt, distræt, får svært ved at fokusere og døjer måske også med hovedpine. Både på jobbet og hjemme påvirkes man af disse symptomer. Heldigvis er der hjælp at finde.

Der er lavet en anmeldelse af holdningskorrigerende tøj, hvoraf det tydeligt fremgår, at symptomerne kan lindres markant. Denne anmeldelse af holdningskorrigerende tøj er lavet på baggrund af test foretaget af Bern University. Der er altså tale om en uvildig instans, som har gennemprøvet produkterne på rigtige mennesker. Mennesker, som måske har døjet med smerter i årevis.

Resultaterne er markant positive

Med en lindring af rygsmerterne på op til 73% hos de testede personer, og ligeledes 73% lindring mod skuldesmerter, er der grund til optimisme, når man læser den nye anmeldelse af holdningskorrigerende tøj. Der er målt lindring af nakkesmerter på op til 70% og stor lindring ved lændesmerter. Det er meget lovende resultater, man kan hente i denne anmeldelse af holdningskorrigerende tøj fra Bern University.

At man også har kunne måle en så signifikant lindring af holdningsrelateret hovedpine, gør det ikke mindre opløftende for både brugere og producenter. Helt op til 75% oplever lindring af hovedpine. Det må siges at være et lovende resultat af Bern Universitys anmeldelse af holdningskorrigerende tøj. Der er håb forude. Det fremgår tydeligt af denne anmeldelse af holdningskorrigerende tøj.

Sund kropsholdning er vejen ud af smerterne

Det kropskorrigerende tøj går ind og støtter de rigtige steder og trækker kroppen ind i en sund holdning. Dette virker forebyggende på rygsmerter og deraf relateret hovedpine. Man får rettet kroppen ind og styrket de rigtige steder, så organismen kan fungere bedre. Det er faktisk meget enkelt. Og særdeles glædeligt at der faktisk er dokumentation for at det virker.

Takket være denne anmeldelse af holdningskorrigerende tøj, kan man nu med sikkerhed sige, at kropskorrigerende tøj faktisk virker. Det vil kunne hjælpe rigtigt mange mennesker til en forøget livskvalitet og et bedre arbejdsliv, med højere produktivitet til følge.