Er du også ? ligesom resten af danskerne ? vild med indretning, og alt hvad det indebærer? Indretning er en stor del af danskernes hverdag, for vi går meget op i, hvordan der ser ud i vores hjem, og vi bruger meget energi og tid på at finde de helt rigtige løsninger. Og det er slet ikke nogen dum idé, for forskning viser, at er vi glade for at færdes i vores hjem, påvirker det resten af vores hverdag og liv. Og de er slet ikke så mærkeligt, for tænk engang, hvis man nu ikke glædede sig til at komme hjem til sin bolig, fordi der ikke var rart at være? Det ville ikke være til at holde ud! Et hjem skal være designet og indrettet til at kunne rumme netop dit liv, alt efter om du bor der med en kæmpe familie, bare dig selv, en kæreste, eller måske flere venner i et kollektiv. Det er individuelt, hvordan man indretter sig, så boligen passer efter jeres hverdag og behov, men alligevel er der en række ting, som de fleste elsker i deres indretning, og de kommer nedenfor.

Plakater

Plakater har i det seneste årti vundet stort indpas i de danske hjem landet over, og de har på mange måder erstattet de klassiske malerier, som vi kender dem. Det er slet ikke en dårlig ting, for det betyder, at de er meget nemmere at tilgå og at skifte ud, som det passer, eftersom prisen på plakater er væsentligt lavere. I både butikker og webbutikker findes et kæmpe udvalg af plakater, og uanset om man er på jagt efter noget til bryggerset, stuen, en fødselsdag, eller noget helt fjerde, så kan du med garanti finde plakater til formålet. Og skulle du efter noget tid havde lyst til at lave om derhjemme, kan du som sagt med relativt få midler skifte motiverne ud og på den måde tilføje et nyt pift til hjemmet.

Keramik, kunst og klenodier

De 3 k´er er stadigvæk ret så populære i de danske boliger, fordi de kan tolkes så bredt og bøjes efter den personlige stil, der allerede er i hjemmet. Især keramik har virkelig været højdespringeren gennem de sidste par år, og man kan finde varianter, der stammer fra mange år tilbage, mens de nyproducerede i den grad også har fundet sin plads på reoler og borde. Endnu en populær ting at udsmykke sit hjem med er rejsegenstande eller souvenirs, som er slæbt med hjem i kufferter efter gode oplevelser og minder på alverdens rejser ud i den store verden. De fortæller hver og én en historie, som dine gæster med garanti vil elske at høre om, når de kommer på besøg.

Opbevaring

Danske hjem er kendte for deres minimalisme og rene linjer, men det er der kun noget positivt ved. Disse egenskaber giver nemlig ro i hovedet, når du færdes i hjemmet, og de giver en fornemmelse af god energi og karma, når du træder ind i rummet. En af de større årsager til, at vi er så gode til at minimere rodet, er ikke nødvendigvis, at vi har færre ting, men at vi er gode til at tænke i smart og effektiv opbevaring, som ikke optager en masse plads og fylder i hele rummet. Tænk selv over, hvordan et opryddet hjem giver ro i hovedet og glade ansigter.