I dagens Danmark vil rigtig mange piger gerne skille sig ud fra mængden, men dog ikke så meget, at de føler sig selv for unikke. Dette er der rigtig mange måder, hvorpå de forsøger at gøre dette. Den mest bekendte måde, hvori piger forsøger at opnå dette igennem er ved deres tøjvalg og stil. Derudover er der flere piger, der gør det igennem deres make-up og hårstil. Yderligere er der flere der forsøger at opnå dette via farverige smykker. Sidst men ikke mindst er den næstmest velkendte måde at skille sig ud på igennem ens personlighed og holdninger

Tøjstil

Der er ufatteligt mange måder, hvorpå man kan skille sig ud via ens tøjstil, hvorfor denne klart også er den mest normale måde at gøre dette ved. Her kan man virkelig få sin personlighed vist frem uagtet om man er en flamboyant eller mere indadvendt person. Her kan man tydeligt vise dette igennem farverne på ens tøj, hvor fx emoer kun går klædt i sort og store læderstøvler, mens andre er til det farverige og meget feminine tøjvalg.

Makeup og hår

Ligesom med ens tøj er det næsten ligeså nemt at foretage sig samme valg med ens makeup og hårstil. Her kan man som pige både klikke sig korthåret og skaldet eller page eller måske krøller. Udover blot hårstilen er det efterhånden blevet en normalitet med hårfarvningerne. Her er der gået trend i, at man farver sit hår en gang imellem for at få forandring eller for at skille sig mere ud.

Det selvsamme kan man opnå endnu nemmere med makeup, da man her har utallige muligheder for makeup stile, farver og eller forskellige produkter.

Smykker

Som sagt kan man også bruge ens smykker til at skille sig ud ig kilte med hvem man er som person. Her er der flere muligheder for en masse forskellige smykketyper såsom store brede læderarmbånd eller de mindre feminine armbånd med diverse farverige sten. Her kan man forholdsvist nemt gøre ens smykker mere personlige ved at købe flere vedhæng til halskæder. Med disse kan personalisere ens smykker nemt og hurtigt.