Når sommeren indtager det ganske land, så er der altid en ting, der følger med. Især i de mange villakvarterer. Lugten af tændvæske og osen fra grillkul, der driver ind over hækken og bebuder, at nu er det atter sommer. Men i de senere år er dette fænomen kommet på tilbagetog. Heldigvis, vil mange sikkert mene. For gasgrillen har taget vore hjerter med storm, og den oser ikke og skal ikke tændes op med tændvæske.

Der er så mange fordele ved en gasgrill, som er værd at nævne. For det første skal man ikke tænde op under kullene længe før man kan bruge den. En gasgrill tænder man bare for og så er den hurtigt varm nok til at man kan kokkerere. For det andet bliver en gasgrill ikke i samme grad svinet til, og der er ikke noget aske, der skal tømmes ud efter brug. Det er måske de vigtigste fordele. Lugtgenerne er allerede nævnt.

Smartere design

Endnu en fordel er, at der er så mange flotte modeller at vælge imellem, hvis man vælger gasgrill. Der er virkelig nogle flot designede modeller på markedet. En gasgrill ser simpelthen smartere ud. Og det er jo vigtigt at terrasse-alteret tager sig ordentligt ud, når gæsterne kommer til grillaften i haven. Design spiller helt klart en rolle.

En gasgrill kan fås i mange flotte farver, og med praktiske plader på siden, som man kan have madvarer liggende på. Også det ser bare flot ud. I det hele taget er der noget med at mad virker mest indbydende, hvis det tager sig flot ud. Man får simpelthen mere lyst til at smage på de lækre varer. Og praktisk er det, at der er plads på siderne af ens nye gasgrill til at have råvarerne liggende, parat til en tur over varmen.

Sommer er grilltid

Vi elsker sommeren, når den er bedst. Med solskin og varme. De lune aftener, hvor man slapper af med vennerne omkring grillen. Eller bare er familie på den hyggeligste måde og laver mad samen, snakker og nyder livet. Så er det ren luksus at være menneske.