Uanset hvilke ord du vælger at sætte på de ekstra kilo, vil du sikkert gerne se smart ud, selvom du ikke passer ind i de gængse modelmål. Vi vil alle gerne se smart ud, og selvom der er mere at vælge mellem, jo mere standard dine mål er, er det i stigende grad muligt også at finde smart og moderigtigt tøj til store kvinder.

I Amerika og England ser man mange overvægtige mennesker, men også her i Danmark bliver vi flere og flere med lidt, eller meget, på sidebenene. Flere og flere tøjproducenter indser derfor behovet for at skabe smart tøj til store kvinder, og i dag er der langt mere at vælge mellem end for blåt få år siden.

Pift op med smart tilbehør

Hvis du er på udkig efter tøj til store kvinder, kan du med fordel gå på nettet, hvor du får et langt større udvalg end i din lokale butik, hvis der da findes en butik med tøj til store kvinder i din by. Hos netbutikken Nanna XL finder du et stort udvalg af både toppe, bluser, skjorter, bukser, kjoler, nederdele, jakker, nattøj og lingeri. Her kan du finde alt, du skal bruge, uanset om det gælder en festlig aften i byen, en dag på kontoret eller en outfits til din kommende ferie.

Der er med andre ord noget at vælge mellem, og netop det har man brug for, uanset hvilken størrelse man bruger. Også accessories finder du her, så du kan pifte dine sæt op og fremhæve den stil, du kører den enkelte dage. Accessories kan gøre en stor fordel, og her kan du med fordel bygge et basislager op, så du altid har nogle forskellige tørklæder, bælter tasker og smykker. Et flot tørklæde kan pifte selv den kedeligste bluse op, hvis du ikke lige kan finde noget spændende i skabet.

På samme måde kan accessories også bruges til at flytte fokus fra de ting, vi ikke holder så meget af ved vores krop. Har du for eksempel meget brede hofter men et flot kraveben, kan du vælge at tage en bluse med bådudskæring og en flot halskæde på, der netop fremhæver kravebenet.