Der er ikke noget bedre end når arbejdsugen slutter, og man kan se frem til en veltrængt weekend. Uanset hvor meget man elsker sit arbejde, så er der bare noget helt vidunderligt ved at have nogle dage hvor man har fri, og kan gøre lige hvad man har lyst til.

Nogle har energien til at tage ud at surfe eller stå på ski i deres ferier, og måske udforske Danmarks ferie-destinationer når det er weekend. Personligt er mit mål primært at slappe godt og grundigt af. Jeg elsker at være 100% på i løbet af ugen: det er utroligt tilfredsstillende for mig at holde flere bolde i luften på én gang, og få løst en masse problemer. Jeg elsker adrenalinen og følelsen af produktivitet og fremskridt. Det betyder også, at jeg absolut ikke føler noget behov for ekstra spænding, når jeg har en fridag. Jeg prøver i stedet at slappe så meget af som muligt, så jeg kan få ladet batterierne op.

Jeg har i den forbindelse eksperimenteret med rigtigt mange forskellige ting. Først optimerede jeg mit soveværelse: mørklægningsgardiner, en maskine der laver hvid støj, og en memory foam pude var alle fantastiske ting, der forbedrede min søvn ganske betydeligt. Nogle gange sover jeg 12 timer før jeg vågner op lørdag morgen ? specielt hvis det har været en hård uge. Det kunne ikke lade sig gøre før jeg optimerede mit soveværelse på den måde.

Men når jeg så endelig stod op, så følte jeg stadig, at min krop var træt og udmattet. Mit job er ikke specielt fysisk krævende, men kombinationen af konstant mental stress, og en udmærket træningsrutine i fitness-centeret, kan stadig godt køre mig træt. Jeg forsøgte mig først med at tage en lur midt på dagen, men det var begrænset hvor meget det hjalp. Jeg følte i stedet bare at det gjorde mig stiv i kroppen, og at jeg havde svært ved at sove om natten.

Jeg forsøgte at bruge mine fridage på en måde, der ikke var fysisk krævende. Jeg slappede af i sofaen og så fjernsyn, eller lå i sengen og læste bøger. Men igen opførte mine muskler sig underligt: de var underligt anspændte og nægtede at slappe af. Det var virkeligt frustrerende.

Men så blev jeg introduceret til tøj, der var designet til et korrigere ens kropsholdning. Efter at have søgt efter holdningskorrigerende tøj bedst i test blev jeg overbevist om, at det var værd at prøve. Det viste sig, at det var lige hvad jeg havde brug for! Det holdningskorrigerende tøj gjorde at min kropsholdning var korrekt uden at mine muskler behøv at arbejde for det: og det gjorde, at jeg kunne slappe helt af i kroppen. Pludseligt kunne jeg virkeligt slappe af foran fjernsynet eller i sengen. Hvem skulle have troet, at noget tøj kunne sikre ultimativ afslapning på mine fridage?