Uanset om man går op i mode eller ej, så kan det godt være utroligt frustrerende, når noget tøj man godt kan lide pludseligt holder op med at være moderne. Der er selvfølgeligt ikke nogen lov der forbyder dig at klædt dig på i sidste års mode, men det føles bare ikke særligt godt. Ingen har lyst til at føle sig håblæst umoderne klædt på, eller blive tolket som én, der ikke går op i at være præsentabel. Men når man nu virkeligt godt kan lide noget, så er det hårdt, at skulle sige farvel til det.

Det er typisk kun et problem, hvis noget har formået at holde sig moderne i længere tid. Det tager tid at opbygge stærke følelser til noget tøj. Hvis du kun har ejet en kjole i et enkelt år, så er det ganske usandsynligt, at den har nået at blive din absolutte favorit. Men hvad med dine sneaks? Sneakers har været moderne i så mange år nu, at folk nærmest ikke tænker over det længere. Ingen kigger skævt til et par sneakers, da de passer til nærmest enhver form for påklædning. De er den ultimative sko, fordi de altid er præsentable, og alligevel ikke er hverken højtidelige eller snobbede. Der er samtidig ufatteligt meget plads til at være kreativ når det kommer til sneakers, og man kan få designs der understreger enhver form for personlighed eller identitet.

Hvis sneakers lige pludseligt blev umoderne, så ville der være mange mennesker der gik i panik. Sneakers har trods alt været moderne i så mange år, at rigtigt mange af os har opbygget ganske stærke følelser til vores sko. Bunden ville falde ud af min visuelle identitet, hvis jeg pludseligt ikke længere kunne gå rundt i sneakers. Jeg ville have mange par sko, som jeg ikke længere ville kunne gå med, men som jeg heller ikke ville kunne få mig selv til at smide ud. Det ville være rent kaos.

Men jeg har heldigvis konkluderet, at sneakers aldrig nogensinde kommer til at gå af mode. De er simpelthen for perfekte. Der er ikke nogen anden type af sko, som kan bruges af alle mennesker, uanset alder eller køn. Der findes sneakers til børn med Spiderman og andre superhelte på dem. Du kan få et par lækre sneakers i læder, hvis du er typen der går med skjorte og slips. En ældre mand, der ikke længere føler et behov for at imponere nogen som helst, vil med al sandsynlighed have et par behagelige sneakers på med memory-foam puder i sålen. Sneakers kan dække ethvert behov, og den alsidighed har hverken forbrugere eller designere lyst til at give afkast på.

Det er også vigtigt at huske på, at sneakers udspringer fra atletiske sko. Den voksende fokus på helbred og fysisk aktivitet vil altså kun gøre, at sneakers bliver endnu mere populære og moderne.